fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleide reis Slovenië

GEANNULEERD 2021

 

Slovenie-12
 
20130810111726

Ontdek samen met ons Slovenië!

Zdravo Slovenija betekent 'Hallo Slovenië' Zeg jij hallo tegen dit prachtige land?
Slovenië is weliswaar een van de kleinste landen in Europa, maar absoluut groots in al haar schoonheid. Slovenië is misschien ook wel het meest veelzijdige land van Europa met in het westen de stoeltjesliften naar de toppen in de Alpen en twee uur rijden naar het zuiden gezellige terrasjes aan de warme Adriatische kust. Het landschap is mooier dan je je voor kunt stellen, van hoge bergen met enorme watervallen tot prachtige druipsteengrotten en sprookjesachtige kastelen. Slovenië heeft het allemaal!
Boek snel deze uitdagende begeleide reis naar het mooiste land van Europa en GENIET!!
 

Accommodatie

We verblijven in twee verschillende drie sterren hotels in Ljubljana en aan de kust. 
 
 

 

Wat is er veel te zien in Slovenië

Dag 1 Zdravo Ljubljana
Als we landen in Ljubljana gaan we naar het hotel waar we de eerste vier nachten van onze reis doorbrengen. In de late namiddag of 's avonds krijgen we een rondleiding door kleurrijk Ljubljana. We maken een tour door het centrum van de stad en gaan met de kabelbaan naar het kasteel van Ljubljana. Als we te laat aankomen op de eerste dag, verplaatsen we de rondleiding door de stad en het bezoek aan het kasteel van Ljubljana naar de tweede dag van de reis

Dag 2 Atlantis Waterpark
Vandaag gaan we heerlijk zwemmen in Het Atlantis Waterpark met glijbanen, een golfslagbad en fijne warme thermaal baden. na het zwemmen hebben we eventueel tijd om alvast te kijken naar souvenirtjes en als we gisteren laat aankwamen maken we ook nog de tour door Ljubljana.

Dag 3 Predjama Castle en Postojna Grotten
Het Predjama kasteel is met de achterkant in een rots gebouwd waardoor de achterkant bes een beetje open is, wat zullen ze het vroeger koud gehad hebben.... Het kasteel is nog helemaal in oude staat, durf jij naar de hooizolder te klimmen?

Als we het kasteel goed bekeken hebben gaan we naar de Postojna Grotten, hier gaan we met een treintje een heel eind de berg in en als we uitstappen dan gaan we een wandeling maken door de mooi druipsteengrot. Neem je je wandelschoenen mee?

Dag 4 Het meer van Bled
Vandaag rijden we naar de Alpen waar we de beroemde waterval Savica bezoeken. Daarna rijden we langs lake Bohinj en bezoeken we een imker die ons alles gaat vertellen over zijn bijen en hoe belangrijk ze zijn. Daarna rijden we door naar het meer van Bled waar we gaan lunchen en een typisch Sloveens lekkernij gaan proeven 'Bled Vanilla Cream Slice'. Na de lunch gaan we wandelen rond het meer van Bled en als we uitgekeken zijn rijden we terug naar ons hotel in Ljubljana.

Dag 5 De Lipica paarden
Na het ontbijt checken we uit bij ons hotel en rijden we richting de kust, onderweg bezoeken we de stallen van de beroemde Lipica paarden, we horen alles over de paarden en kunnen met ze knuffelen. Durf jij ze ook te voeren uit je hand? Als we uit geknuffeld zijn rijden we door naar de zee waar we kunnen zwemmen, wandelen uitrusten aan het strand of souvenirtjes kopen aan de boulevard.

Dag 6 Lekker naar het strand
Vandaag doen we niet zoveel, we gaan lekker naar het strand om te zwemmen of een balletje te trappen op het strand.

Dag 7 Piran
Vandaag krijgen we een rondleiding door Piran, Piran wordt ook wel 'Sloveens Venetië' genoemd. Na de rondleiding gaan we de laatste souvenirtjes kopen en tot slot maken we een mooie boottocht om Slovenië nog één keer te bekijken, maar nu vanaf het water.

Dag 8 Zbogom Slovenië
Zbogom Slovenië betekent 'Tot ziens Slovenië. Helaas komt er vandaag een eind aan deze mooie vakantie, wat hebben we genoten. Na het ontbijt checken we uit bij ons hotel en gaan we naar het vliegveld voor de terugvlucht naar Nederland.

 

 

Slovenie-8
 
Slovenie-4
 
piran-4769921960720

Prijzen

Reisprijs: € 3.750 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 450
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf in een tweepersoonskamer o.b.v. halfpension, lunches, gezamenlijke consumpties, vliegtickets, alle transfers, alle excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de luchthaven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Luchthaven: Luchthaven Schiphol
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Voor deze reis moet je goed kunnen lopen 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html

Ongeldige invoer