site stats

Contact | 085 - 1050591

Plezier in Phantasialand

14 t/m 17 april 2024

 

 
Phantasialand-Duitsland-Kontiki-Reizen
 
woezelswassertreterphantasialand-Kontiki-Reizen
 
phantasialand-avontuur-Kontiki-reizen

Phantasialand

Een Betoverende Beleving voor Iedereen!

Ontdek een wereld vol verwondering en plezier in Phantasialand, een prachtig pretpark dat speciaal ontworpen is om mensen met een verstandelijke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Met toegankelijke attracties en een warme, gastvrije sfeer, is Phantasialand dé bestemming voor een dag vol lachende gezichten en onvergetelijke herinneringen.

Hotel Matamba

Een Exotisch Toevluchtsoord in Phantasialand

Ontdek de betoverende wereld van Hotel Matamba in Phantasialand. In dit exotische hotel zie je kleurrijke kamers, prachtige tuinen en een warme Afrikaanse sfeer. Slaap lekket in comfortabele kamers, eet heerlijke gerechten en dat allemaal heel dichtbij de magie van Phantasialand. Hotel Matamba biedt een onvergetelijk verblijf voor avonturiers van alle leeftijden.

We logeren in familiekamers, dat zijn twee kamers met een tussendeur en een gedeelde badkamer. In de ene kamer kan één persoon slapen en in de andere kunnen 2 personen slapen.

 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

Of je nu houdt van spannende achtbanen of liever ontspant in een rustige omgeving, Phantasialand biedt voor elk wat wils. Ervaar de kick van adembenemende attracties zoals de Taron-achtbaan of geniet van een rustige boottocht in de prachtige omgeving van Chiapas. Natuurlijk vergeten we ook de betoverende shows en optredens niet die Phantasialand te bieden heeft.

Phantasialand biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor mensen met een verstandelijke beperking. Kom en ontdek de magie van dit prachtige pretpark - een dag vol vreugde, avontuur en mooie momenten wacht op jou!

hotel-matamba-tuin-Kontiki-Reizen
 
Hotel-Matamba-Phantasialand-Kontiki-Reizen

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

phantasialand-achtbaan-Kontiki-Reizen
 
phantasialand-avontuur-klimmen-Kontiki-Reizen
 
wildwaterbaan-phantasialand-Kontiki-Reizen
 
 
 

Prijzen

Reisprijs: € 1499,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 95 (gedeelde badkamer)
 
Beschikbaarheid: 3 kamers
 
Inclusief: Verblijf bij hotel Matamba o.b.v. logies/ontbijt, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer met onze Kontikibus, 2 dagen entree Phantasialand.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35.
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart
 
Belangrijke informatie:
* We maken van deze korte vakantie geen fotoboek.
 
Opstapplaats: Zwolle, Nijmegen, Venlo
 
Toegankelijkheid: Deze vakantie is NIET geschikt voor rolstoelen.
 
Rolstoel: We kunnen geen rolstoelen of rollators meenemen
 
Zorg: Je bent volledig zelfstandig bij de dagelijkse zorg
 
Begeleiding: Er reizen twee begeleiders mee
 
Minimale deelname: 5 reizigers
 
Bijzonderheden:
 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html