fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Begeleid weekend Funpop

28 t/m 31 mei GEANNULEERD

 

balloons-1761634960720
concert-2566002960720

Een weekend feest op Funpop 2021!

Funpop is hét openluchtfestival voor mensen met een verstandelijke beperking, maar ook voor hun familie, vrienden en bekenden. Kortom, Twee dagen feest met veel muziek en veel fun! Mét begeleiding! De line-up van 2020 was bijvoorbeeld Jan Smit en het feestteam! Welke artiesten zullen er dit jaar bij zijn? Weet jij het al? Klik hier voor een filmpje van Funpop, dan heb je alvast een voorproefje.
 

Comfortabel in een huisje van Centerparcs!

We verblijven in een huisje van Centerparcs in de buurt van het Kasteelpark Horst waar Funpop wordt gehouden. Naast Funpop kunnen we in het park genieten van het zwembad Aqua Mundo (vergeet je badpak niet), de gezellige Market Place en we hebben na alle drukte en muziek een rustige plek om bij te komen van alle indrukken.
 
 

 

Wat gaan we doen?

Wil je tussen het feesten, zingen en dansen door even iets anders doen? Dat kan want er is nog véél meer te doen! Je kunt je laten schminken of iets moois knutselen voor thuis. Er zijn clowns en allerlei gekke figuren die je aan het lachen maken. Op Funpop kan meer dan je denkt!

Aangezien we logeren in een fijn huisje op Centerparcs kunnen we voor of na Funpop ook nog even lekker het zwembad induiken, dus vergeet je zwempak niet mee te nemen!

 

concert-768722960720concert-2527495960720
 

Prijsinformatie

Reisprijs: € 699 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: Niet mogelijk

Beschikbaarheid: GEANNULEERD

Inclusief: Vervoer per minibus, verblijf bij Centerparcs, alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, 2 dagen entree Funpop, toegang Aqua Mundo, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding, 

Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., reserveringskosten € 27.50

Zakgeldadvies: € 15

Extra's: Iedereen ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om te vakantie nog eens te herbeleven.

Reisdocument: ID bewijs

Belangrijke informatie: Er reizen 6 gasten en 2 begeleiders

Opstapplaats: In overleg wordt je van huis opgehaald als je op de route Emmen, Meppel, Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Nijmegen, Venlo woont. Woon je ergens anders in Nederland neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Minimale deelname: De vakantie gaat door als er 5 gasten hebben ingeschreven.

Bijzonderheden:

 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html

Ongeldige invoer