fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Muziekreis Turkije

26 oktober t/m 2 november 2021 

 

side-2
 
muziekreis-2

Ga mee op een gezellige begeleide muzikale week in Turkije!

Houd jij van gezellige muziek? Dan is deze artiestenreis heel geschikt voor jou. Een week vol optredens en gezelligheid. Ga je mee? De artiesten die meereizen zijn o.a. Danny Everett, Ivo van den Heuvel en Michelle. Tijdens deze begeleide reis blijven de begeleiders de hele week bij je en dansen ze samen met jou de sterren van de Turkse hemel.

5* Villa Side Residence in Side

We logeren in het luxe Villa Side Residence 5* in Side, op ongeveer 75 minuten rijden van de luchthaven van Antalya. Side is een langgerekte aaneenschakeling van gezellige dorpjes en daar staat dit fantastische hotel aan het strand. We lopen meteen de winkelstraatjes in als we de deur van het hotel achter ons sluiten om de broodnodige souvenirtjes te kopen!
 
 

 

Waar gaan we zingen en dansen?

Het programma voor deze reis is nog onder een klein voorbehoud, maar gaat er waarschijnlijk als volgt uitzien.

Dag 1. Aankomst in Turkije; Nadat we in ons hotel zijn geïnstalleerd kunnen we, afhankelijk van de tijd, nog even lekker zwemmen of naar het strand.

Dag 2. Optreden in Haydarpasha Palace

Dag 3. Optreden in Conny's in Side

Dag 4. Vrije dag, geen optreden

Dag 5. Optreden in Villa Side

Dag 6. Afscheidsoptreden in ons eigen hotel

 Dag 7. Vrije dag, geen optreden

Dag 8. Afscheid van Turkije; Na het ontbijt checken we uit bij het hotel en is er een eind gekomen aan deze gezellige reis. We worden naar de luchthaven gebracht om terug te vliegen naar huis.

Tussen de optredens door is er volop tijd om te zwemmen, te winkelen enz. enz.

 

 

side
 
muziekreis-4

Prijzen

Reisprijs: € 1.499 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag 
 
Beschikbaarheid:  6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. ultra all-inclusive in Hotel Villa Side Residence 5* in een 2 persoonskamer , alle maaltijden en drankjes binnen hotel/programma, vliegtickets, alle transfers, alle genoemde optredens, stadswandeling Side met gids, FAN shirt, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. Onderstaand vind je de route naar de luchthaven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Route: Emmen, Zwolle, Nijmegen, Eindhoven, Budel, Keulen
 
Luchthaven: Luchthaven Keulen
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Tijdens deze reis zijn we onderdeel van een grote groep.
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html