fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

De Belgische Ardennen

2 t/m 9 december 2021

 

fog-46185381280
 
 
 
Houffalize-aangepaste-kamer
 
highfagne-39476471280
durbuy-4582896960720

Kom ook mee op avontuur in de Belgische Ardennen!

Kom mee met onze leuke begeleide reis naar de Belgische Ardennen! Nergens in België is de natuur nog zo puur en ongerept als in Houffalize. De ideale plek voor avontuurlijke sporters en natuurliefhebbers op zoek naar rust. Overal vind je wegwijzers die de routes aanwijzen naar de mooiste plekjes van de Ardennen. We zullen  zeker ook Durbuy bezoeken, dit is een stadje met een middeleeuws centrum! Wat zou jij graag nog meer willen doen? Laat het ons zeker weten!
 

Het Vayamundo Houffalize hotel

Even ontsnappen aan het dagelijks leven? Waar kan dat beter dan in de Ardennen? In het Vayamundo Houffalize hotel, gelegen in de uitgestrekte Ourthe-vallei, kan je helemaal tot rust komen. Een dag ziet er ongeveer zo uit: Rustig ontwaken in het hotel, daarna een ochtendwandeling door het heerlijk geurende dennenbos. Daarna schuiven we aan bij een stevig ontbijt in het gezellige buffetrestaurant! Het leven diep in de Belgische Ardennen geeft veel rust… Beloofd!

Je comfortabele en ruime kamer beschikt over één hoog-laag bed, één enkel bed en één divanbed voor 2 personen. Een douche en een toilet in de aangepaste badkamer, één toilet apart, een aangepaste kleerkast, televisie en een balkon. Overal in het hotel is er een goede wifi verbinding. De kamers beschikken niet over airconditioning en/of koelkast. De bedden worden dagelijks opgemaakt en de bedden worden verschoond na 7 nachten verblijf. Het hotel heeft een rolstoeltoegankelijk zwembad en wellness voorzieningen. Vergeet niet om je eigen badhanddoeken voor het zwembad mee te nemen!

 

 

Activiteiten in de Ardennen

In de Ardennen kun je heerlijk wandelen en misschien ligt er wel een laagje sneeuw en kun je rollebollen in de sneeuw of samen een sneeuwpop maken? We kunnen ook een mooie rondrit maken door de Ardennen, naar de mooie oude stad Durbuy, naar de bronnen van Spa (water), het kasteel van Franchimont, het historisch museum Baugnez of een struisvogelfarm bezoeken?...… je zegt het maar. Uiteraard gaan we ook lekker zwemmen, dus vergeet je badpak en handdoek niet!

 

 

landscape-51147091280
 
dinant-45828701280
 

Prijzen

Reisprijs: € 1.549 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: € 299
 
Beschikbaarheid:  6 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. logies/ontbijt , alle gezamenlijke maaltijden en drankjes, vervoer per luxe minibus, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. Woon je ver van onderstaande route naar Houffalize af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Route: Emmen, Zwolle, Arnhem, Venlo, Maastricht, Luik (B)
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: Tijdens deze reis is het geen probleem als je af en toe een rolstoel gebruikt. Je moet er in dat geval wel rekening mee houden dat je misschien soms niet mee kunt tijdens een wandeling in de bergen.
 
 
 
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html