site stats

Contact | 085 - 1050591

Bedevaartsoord Kevelaer

17 t/m 22 oktober 2024

 

mariakapel-vz-zorgvakanties
 
 
Maria-regen-kerk-vz-zorgvakanties

Zorgvakantie naar Bedevaartsoord Kevelaer

Welkom net over de Duitse grens, in Kevelaer, een speciale plek waar mensen naartoe gaan voor rust en vrede. Hier is een mooie kapel met kaarsen waar je kunt zijn en een kaarsje kunt opsteken. De SoleGarten is een park met een zoutfontein die een gezonde lucht verspreidt, en het hele park staat in het teken van spiritualiteit en gezondheid. De straten in Kevelaer zijn leuk om te wandelen, en er zijn winkels met leuke dingen. Iedereen is welkom, ook mensen die in een rolstoel zitten. Ontdek Kevelaer, waar iedereen een fijne tijd kan hebben!

Hotel Klostergarten

Bij Hotel Klostergarten kom je helemaal tot rust in het hart van Kevelaer. Dit rolstoelvriendelijke hotel biedt niet alleen een warm welkom, maar ook moderne voorzieningen die ervoor zorgen dat je je altijd welkom voelt, ook als je in een rolstoel zit. Geniet van de serene sfeer van de kloostertuin en ervaar het gemak van toegankelijke faciliteiten, waardoor jouw verblijf in Kevelaer zowel ontspannend als moeiteloos wordt. Hotel Klostergarten: waar gastvrijheid en toegankelijkheid samenkomen.

Je ruime kamer heeft een eigen badkamer met toilet, TV, WiFi en de mogelijkheid om koffie of thee te maken. Er is voldoende ruimte naast het bed voor je rolstoel en ook de badkamer is heel ruim. Als het nodig is, is het mogelijk om een hoog/laagbed te plaatsen in de kamer.

 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Wat gaan we doen?

We kunnen hier heel veel doen, in Kevelaer kun je heerlijk wandelen en prachtige oude gebouwen bezichtigen, zoals de Dom in Xanten en de Gnadenkapelle in Kevelaer.

Daarnaast kunnen we nog winkelen, een heus kasteel bezoeken of een rondvaart maken en we gaan naar de SoleGarten St. Jacob.

hotelklostergartenkevelaer
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

xanten-dom-vz-zorgvakanties
 
 
kempen-stadspoort-vz-zorgvakanties

Prijzen

Reisprijs: € 1799,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 135
 
Beschikbaarheid: 6 vakantieplekken
 
Minimale deelname: 4 reizigers
 
Samenstelling groep:
 
Inclusief: Verblijf bij Hotel Klostergarten o.b.v. logies/ontbijt, lunches, gezamenlijke consumpties, vervoer met de Kontikibus, excursies.
 
Exclusief:
Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, alcoholische drankjes, fotoboek, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 35,-.
 
Reisdocument: Paspoort of ID-kaart.
 
Opstapplaatsen*: Nijmegen, Groesbeek, Boxmeer.
 
Toegankelijkheid: Het hotel is toegankelijk voor rolstoelen.
 
Rolstoel: Je mag je rolstoel meenemen.
 
Zorg: We kunnen je beperkt helpen bij je dagelijkse zorg, dit moet je bij de boeking aanvragen.
 
Hulpmiddelen: Als je hulpmiddelen nodig hebt bij de verzorging zoals een tillift of douchestoel, dan moet je ons daar voor de boeking over informeren.
 
Begeleiding: Er reizen max. 4 begeleiders mee.
 
Belangrijke informatie:
- De excursies zijn niet altijd helemaal toegankelijk voor rolstoelen, soms kun je bijvoorbeeld niet naar boven omdat er geen lift is.
- We maken van deze vakantie geen fotoboek.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar de vakantielocatie komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html