site stats

Contact | 085 - 1050591

Reisverzekeringen          

 

Europeesche Verzekeringen is al ruim negentig jaar dé specialist in vrijetijdsverzekeringen. De Verzekeringen voor Reizen en Annuleringen verzekeren je als je op reis bent, maar ook als je je reis moet annuleren.

De reis- en annuleringsverzekering voor jezelf en je bagage voor als de vakantie in 't water valt!

Met een kortlopende reisverzekering of doorlopende reisverzekering krijg je bij pech op reis altijd hulp van de alarmcentrale, via de Europeesche Hulplijn. Dat is voor veel mensen de belangrijkste reden om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Daarnaast is het bij elke reis handig om verzekerd te zijn voor bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand. Deze dekkingen kun je los afsluiten als je hebt gekozen voor de Basis- of Comfortvariant van de reis- en annuleringsverzekering. Bij de variant Optimaal zijn deze dekkingen standaard meeverzekerd. Daarnaast kun je speciale dekkingen kiezen, zoals Skiën en Snowboarden en Extra Sportuitrusting.

image20201104T145152267Z
 

Kortlopende reisverzekering

Download de informatiekaart voor de kortlopende reisverzekering

Brochure kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Zelf je kortlopende reisverzekering afsluiten

Algemene voorwaarden kortlopende reisverzekering

 

Kortlopende annuleringsverzekering

Met een kortlopende annuleringsverzekering of doorlopende annuleringsverzekering bescherm je jezelf tegen een financiële domper wanneer je vakantie onverhoopt niet door kan gaan. Je kunt ook een beroep doen op je annuleringsverzekering als je eerder moet terugkeren van vakantie door een verzekerde gebeurtenis. Je krijgt dan een vergoeding voor de reisdagen die je niet hebt kunnen genieten. 

Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?

Met de standaard Annuleringsverzekering van De Europeesche ben je goed verzekerd, als je je vakantie moet annuleren. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mis je een deel van je vakantie, bijvoorbeeld omdat je eerder naar huis moet? Dan ontvang je een vergoeding voor je ongebruikte vakantiedagen. 

Brochure kortlopende reis- en annuleringsverzekering

Zelf je kortlopende annuleringsverzekering afsluiten

Algemene voorwaarden kortlopende annuleringsverzekering

Download de informatiekaart voor de kortlopende annuleringsverzekering

 

Doorlopende reisverzekering

Zonder zorgen op vakantie. Naar de zon, de sneeuw, een wereldstad of lekker de bergen in. Waar je ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche ga je goed voorbereid op vakantie. Ga je vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heb je met de doorlopende reisverzekering meteen al je vakanties verzekerd.

Altijd een reisverzekering op maat

Je kunt je Doorlopende Verzekering voor Reizen zelf samenstellen. Je mag bijvoorbeeld zelf bepalen of je alleen een reisverzekering, een annuleringsverzekering of een combinatie daarvan wilt. Daarnaast kun je kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaal je zelf hoe goed je verzekerd bent. Tot slot kunt je je verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op je reizen. En ben je het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als je meerdere keren op reis gaat!

Download de informatiekaart voor de doorlopende verzekering voor reizen

Brochure voor doorlopende reisverzekeringen

 

Basis
Voor de Basis-reisverzekering betaal je de laagste premie. Je bent standaard verzekerd voor hulp van de Europeesche Hulplijn, die je de weg wijst naar de juiste (medische) hulp in noodgevallen. Mocht er iets misgaan op vakantie, bijvoorbeeld je bagage raakt kwijt, dan krijg je daarvoor een beperkte vergoeding.

Comfort
Met de Comfort-reisverzekering ben je verzekerd tegen dezelfde risico’s als bij de Basis-reisverzekering. Maar voor de dekkingen die je zelf kiest -- zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage – krijg je een ruimere vergoeding. De premie voor deze aanvullende dekkingen is dan ook hoger.

Optimaal
Wil je geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal-reisverzekering van de Europeesche perfect voor jou. Dit is de meest uitgebreide reisverzekering. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn hierin standaard meeverzekerd. Raakt je bagage zoek, dan vergoeden wij de nieuwwaarde van de bagage wanneer je spullen maximaal 2 jaar oud zijn. Je hoeft hiervoor geen eigen risico te betalen. 

Bij een Kortlopende Reisverzekering is het premieverschil tussen Comfort en Optimaal slechts € 0,20 bij Europadekking en € 0,30 bij Werelddekking. Dus voor een toeslag van maximaal € 0,30 per dag kun je profiteren van de voordelen van de Optimaal reisverzekering:

 

  • Een bagagedekking van maar liefst € 5.000 p.p. (bij Comfort € 3.000)
  • iPods, tablets, laptops, computer- foto- en filmapparatuur (inclusief software) verzekerd tot € 2.500 per persoon (bij Comfort € 1.500)
  • Mobiele telefoons tot € 500 per persoon (bij Comfort € 300)
  • Géén eigen risico (bij Comfort € 50)
  • Maar liefst 2 jaar nieuwwaardedekking op je bagage

 

Zelf je doorlopende reisverzekering afsluiten

Voorwaarden doorlopende verzekering voor reizen

 

Doorlopende annuleringsverzekering

Je hebt een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat je halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is dan ideaal. Die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens je vakantie. Wel zo makkelijk. Met de doorlopende annuleringsverzekering ben je bovendien het hele jaar door verzekerd voor de kosten van annulering. Handig als je vaker dan één keer per jaar op reis gaat! De doorlopende annuleringsverzekering is onderdeel van de doorlopende verzekering voor reizen.

Je kunt je doorlopende annuleringsverzekering volledig aanpassen aan jouw wensen. Je hebt de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering. Voor meer informatie hierover verwijzen we je graag naar de informatiekaart

Liever je verzekering door ons laten afsluiten?

Uiteraard kunnen wij ook je verzekeringen voor je afsluiten, neem hiervoor contact met ons op. Wij stellen dan in overleg met jou de juiste verzekeringen samen.

Klachten

Heb je een klacht over een verzekering die bij de Europeesche is afgesloten of bijvoorbeeld over de afhandeling van een schade dan kun je een klacht indienen bij de Europeesche Verzekeringen. Meer informatie over het indienen van een klacht vind je op www.europeesche.nl/klachtenregeling

Wij bemiddelen in verzekeringen en ontvangen daarvoor van Europeesche Verzekeringen provisie