site stats

Contact | 085 - 1050591

Heerlijk Ameland

29 juni t/m 5 juli VOLGEBOEKT

 

seal-3997128960720
 
wheelchair-2082941960720
 
ameland-1702584960720

Zeehonden spotten op Ameland!

Een gezellige zorgvakantie naar Ameland. Ameland is een van de grotere Waddeneilanden van Nederland en zit boordevol natuur en cultuur. Van het juttersmuseum, de vele molens tot het maritiem centrum. Ook het strand van Ameland is het bezoeken waard, wat geeft het strand hier een heerlijk gevoel.....van zand aan je voeten tot het water in de zee.
Als je Ameland zegt dan zeg je zeehonden...……...een robbentocht mag dan ook niet ontbreken tijdens deze heerlijke week op de Wadden.
 

De Zilte Wind groepshuis

We logeren in groepshuis 'de Zilte Wind'. Sinds een paar jaar vind je de “Zilte Wind” op Ameland, een aangepast verblijf, waar iedereen heerlijk vakantie kan vieren. Het huis is heel gezellig ingericht met een mooie huiskamer en vier slaapkamers beneden. Boven zijn ook nog twee slaapkamers. Alles in een gezellige, huiselijke, nostalgische boerensfeer.
 
Oostenwind is een ruim 14-persoons vakantiehuis geschikt voor iedereen, met of zonder beperking midden in het mooie dorpje Ballum. Het mooie van dit huis is dat we maar 20 minuten hoeven te lopen naar het strand. 
 
 

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

Activiteiten op Ameland

Tijdens deze fijne waddenvakantie gaan we in elk geval een robbentocht maken, de overige excursies overleggen we samen met jou. Je kunt denken aan:

* Huren van een (rolstoel)fiets en lekker fietsen
* Strandactiviteiten als strandzeilen
* Bezoek aan (één van) de veel molens
* Bezoeken van een museum
* Lekker naar het strand
* Picknicken in de duinen of op het strand
* Tocht met de strand-Express

zilt-3

NU BOEKEN

TERUG NAAR OVERZICHT

 

 

zilt-7
 
zilt-4
 
artwork-1736135960720

Prijzen

Reisprijs: € 1.799 p.p.

Toeslag eenpersoonskamer: € 250
 
Beschikbaarheid: volgeboekt
 
Samenstelling groep:
Dame van 71
Heer van75
Dame van 47
Heer van 59
Dame van 55
Dame van 57
Dame van 37
 
Minimale deelname: 6 reizigers.
 
Inclusief: Verblijf bij de Zilte Wind o.b.v. logies, alle gezamenlijke maaltijden, drankjes en consumpties, vervoer per minibus vanaf de opstaplaatsen, boottocht, excursies, luxe fotoboek, zorg en begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 9,- p.p., reserveringskosten € 35,-.
 
Reisdocument: Geldig ID bewijs
 
Opstapplaatsen*: Nijmegen, Zwolle, Meppel, Heerenveen, Holwerd (haven)
 
Toegankelijkheid: Deze reis is ook geschikt als je een rolstoel gebruikt.

Zorg: Het is geen probleem als je hulp nodig hebt bij de dagelijkse zorg (max. 30 minuten)
 
Rolstoelen: We kunnen 3x een inklapbare rolstoel meenemen.

Begeleiders: Er reizen maximaal vier begeleiders mee.
 
* We proberen je thuis op te halen, maar dit kan alleen als je langs bovenstaande route woont, woon je ver van de route af dan kun je ook rechtstreeks naar de haven van Holwerd komen. Thuis ophalen lukt bijna altijd, maar kunnen we nooit vooraf garanderen, soms vragen we je kort voor vertrek vanwege logistieke redenen om toch naar een opstapplek te komen.
 
 

 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.

 

Corona Disclaimer

Hierbij verklaar ik de belangrijke informatie t.a.v. corona en de gevolgen te hebben gelezen.

Je dient te bevestigen kennisgenomen te hebben van onze Corona Disclaimer.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email:

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html