fbpx

Contact  |  Tel. 085-1050591

Cruise naar de Britse eilanden

  GEANNULEERD 2021 

 

nclJade-schip
 
nclJadePoolDeck0049

Schip ahoy, ga mee op 9-daagse begeleide cruise langs de Britse eilanden en Frankrijk!

Varen op een groot cruiseschip van de Norwegian Cruise Line, dat is op en top genieten van een luxe begeleide cruise! Aan boord van het cruiseschip vind je leuke winkeltjes, gezellige restaurantjes en elke avond muziek of theater.....dat wil je toch niet missen?
 
Heb jij al zeebenen?

Het Norwegian Jade cruiseschip

We gaan varen op de Norwegian Jade, een groot schip van wel 300 meter lang, we gaan kastelen, kathedralen, romantische eilanden en oude steden van Europa verkennen. En terwijl je van haven naar haven langs prachtige kusten vaart, kun je je dag en nacht vermaken met mooie theatershows, goede restaurants, een groot casino, zwembaden, een luxe spa en nog veel meer.
 
Op het schip heb je een comfortabele binnenhut die je deelt met een reisgenoot. Gezellig!
 

 

Planning van de cruise

Dag 1
Inschepen in Amsterdam, het avontuur gaat beginnen! De fanfare zwaait ons met muziek uit. Staat er ook iemand jou uit te zwaaien?

Dag 2
Vandaag zijn we de hele dag op zee, we hebben alle tijd om het schip te ontdekken.

Dag 3
In de ochtend leggen we aan bij Cork in Ierland, wat denk je zullen we een glasblazerij bezoeken?

Dag 4
Vannacht hebben we gevaren, niks van gemerkt en als je wakker wordt zijn we in Liverpool. Liverpool is de stad van de Beatles. Ken jij een liedje van de Beatles?

Dag 5
Zonder dat we het gemerkt hebben is ons schip vannacht naar Dublin gevaren. Jippie, de gezelligste stad van Ierland.

Dag 6
Wat een indrukken hebben we opgedaan, vandaag rusten we een dagje uit bij het zwembad. We gaan de hele dag varen.

Dag 7
We zijn om Engeland en Schotland heen gevaren en leggen vanochtend aan in Londen. De stad zelf is wel een eindje weg van de haven, maar er is vast genoeg te beleven in de omgeving. Zoek jij alvast op wat je wil gaan doen?

Dag 8
De laatste dag alweer. Vannacht zijn we 'het kanaal' overgestoken en komen we aan in Zeebrugge. Ik denk dat we maar eens een dagje naar de zee moeten.....of hebben we die al genoeg gezien.....

Dag 9
Als we wakker worden ligt het schip alweer in Amsterdam. Onze bus staat klaar om ons weer naar huis te brengen. Of misschien wordt je wel opgehaald door familie in de haven. Goed opletten want dan kunnen we zwaaien vanaf het dek.

 

 

nclBlissShowHavanaCamera-A0123
 
nclJadekunst

Prijzen

Reisprijs: € 2.999 p.p.
Toeslag eenpersoonskamer: op aanvraag
 
Beschikbaarheid: 2 vakantieplekken
 
Inclusief: Verblijf o.b.v. vol pension, free at sea upgrade, alle gezamenlijke consumpties en drankjes, transfers naar de haven, excursies, entreegelden, luxe fotoboek, Nederlandse begeleiding.
 
Exclusief: Reis- en annuleringsverzekering, overige consumpties, persoonlijke uitgaven, bijdrage GGTO € 7.50 p.p., bijdrage calamiteitenfonds € 2.50, reserveringskosten € 27.50.
 
Extra's: Iedere gast ontvangt van ons na de reis een prachtig fotoboek om de reis nog eens te herbeleven.
 
Reisdocument: Paspoort of ID kaart
 
Belangrijke informatie: We streven ernaar om onze gasten thuis op te halen als we op reis gaan. In overleg bepalen we de route naar de haven, woon je ver van deze route af neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
 
Haven: Amsterdam
 
Minimale deelname: Deze reis gaat door als er minimaal 6 gasten hebben geboekt.
 
Bijzonderheden: We bieden deze reis o.b.v. beschikbaarheid op het schip
 

Boekingsformulier

* De meeste velden zijn verplicht om in te vullen.
Bel ons of gebruik het contactformulier voor vragen.

geef het aantal personen op waarvoor je deze reis wilt boeken

vul de voornamen van de hoofdboeker in

Vul je roepnaam in

vul je achternaam in

geef je geboortedatum op

vul je e-mailadres in

vul je adres in

vul je postcode en woonplaats in

vul je telefoonnummer in

Ongeldige invoer

 

Ongeldige invoer

 

Reisvoorwaarden
Met het boeken van deze reis verklaart u akkoord te gaan met de Reisvoorwaarden van Kontiki Reizen.

 

Je dient akkoord te gaan met onze Reisvoorwaarden.


Let wel:
Je boeking is definitief na het versturen van dit formulier. Door op de knop "Boeking met betaalverplichting bevestigen" te klikken, ga je een betaalverplichting aan.
Wij sturen je hierna een aanvullend formulier toe voor de noodzakelijke (medische) gegevens.

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

 

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden,
is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302.

Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Kontiki Reizen is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis.

Kontiki Reizen beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt.

 

Basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

— Voordat hij de pakketreisovereenkomst sluit, zal de reiziger alle essentiële informatie over de pakketreis ontvangen.
— De aansprakelijkheid voor de goede uitvoering van alle reisdiensten die in de overeenkomst zijn opgenomen, berust altijd bij ten minste één handelaar.
— De reiziger krijgt een noodtelefoonnummer of gegevens inzake een contactpunt via welk hij contact kan opnemen met de organisator of de reisagent.
— De reiziger kan de pakketreis, met inachtneming van een redelijke termijn en eventueel tegen de betaling van extra kosten, aan een andere persoon overdragen.
— De prijs van de pakketreis kan alleen worden verhoogd indien specifieke kosten toenemen (bijvoorbeeld brandstofprijzen), indien zulks uitdrukkelijk in de overeenkomst is opgenomen, en in elk geval niet later dan 20 dagen vóór het begin van de pakketreis. Indien de prijsverhoging hoger is dan 8 % van de prijs van de pakketreis kan de reiziger de overeenkomst beëindigen. Indien de organisator zich het recht op een prijsverhoging voorbehoudt, heeft de reiziger recht op een prijsverlaging wanneer de relevante kosten zouden afnemen.
— Ingeval een van de essentiële elementen van de pakketreis, met uitzondering van de prijs, aanzienlijk wordt gewijzigd, kan de reiziger de overeenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen en krijgt hij een volledige terugbetaling. Indien de handelaar die voor de pakketreis verantwoordelijk is, de pakketreis vóór het begin van de pakketreis annuleert, heeft de reiziger recht op terugbetaling en, indien passend, op een schadevergoeding.
— De reiziger kan de overeenkomst in uitzonderlijke omstandigheden zonder betaling van een beëindigingsvergoeding vóór het begin van de pakketreis beëindigen, bijvoorbeeld wanneer er op de plaats van bestemming ernstige veiligheidsproblemen zijn die waarschijnlijk gevolgen zullen hebben voor zijn pakketreis.
— Daarnaast kan de reiziger de overeenkomst te allen tijde vóór het begin van de pakketreis beëindigen tegen betaling van een passende en gerechtvaardigde beëindigingsvergoeding.
— Indien na het begin van de pakketreis aanzienlijke elementen van de pakketreis niet zoals afgesproken kunnen worden geleverd, moet een geschikt alternatief arrangement aan de reiziger worden aangeboden, zonder extra kosten. Indien de diensten niet worden uitgevoerd volgens de overeenkomst en dit aanzienlijke gevolgen heeft voor de uitvoering van de pakketreis en de organisator dit probleem niet heeft verholpen, kan de reiziger de pakketreisovereenkomst zonder betaling van een beëindigingsvergoeding beëindigen.
— In geval van reisdiensten die niet uitgevoerd zijn of niet goed uitgevoerd zijn heeft de reiziger ook recht op een prijsverlaging en/of schadevergoeding.
— De organisator is verplicht reizigers die in moeilijkheden verkeren, bijstand te verlenen.
— Indien de organisator of, in sommige lidstaten, de doorverkoper insolvent wordt, zullen de betaalde bedragen worden teruggestort. Indien de insolventie van de organisator of, indien van toepassing, de doorverkoper na het begin van de pakketreis intreedt en het vervoer in de reis of de vakantie inbegrepen is, wordt er voor repatriëring van de reiziger gezorgd. Reisburo Vakantie & Zorg heeft zich van bescherming bij insolventie voorzien bij Garantiefonds GGTO. Wanneer diensten door de insolventie van Reisburo Vakantie & Zorg niet worden verleend, kunnen reizigers met deze entiteit of, in voorkomend geval, de bevoegde autoriteit contact opnemen Garantiefonds GGTO, Johan van Hasseltweg 112, 1022 WZ Amsterdam, Tel: 020 737 1057, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie meer: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/stb-2018-2.html

Ongeldige invoer